Ga mee op ontdekkingsreis

Uit ervaring weet ik dat het moeilijk is om jezelf als hoogsensitief persoon en/of beelddenker, staande te houden binnen het huidige onderwijs en de maatschappij. Het onderwijs sluit niet aan op jouw manier van denken en leren. Je hebt te weinig zelfvertrouwen en bent niet weerbaar genoeg, waardoor je een gemakkelijk slachtoffer bent voor pesters. Je voelt je anders en niet begrepen door de omgeving om je heen. Maar dit mag je nooit vergeten: “Jij bent goed zoals je bent en jij mag er zijn!”

De beste versie van jezelf

Hoe mooi is het … dat jij je begrepen voelt? Dat jij jezelf durft te zijn en gaat staan voor wat je waard bent. Hoe mooi is het … dat jij je niet meer onzeker hoeft te voelen en lekker in je vel zit? Dat jij je niet meer moe en uitgeblust voelt. Hoe mooi is het … dat jij niet meer hoeft te piekeren en elke dag de beste versie van jezelf bent?

Ik ben bang…wat kan ik hier aan doen?

Misschien bent u bang voor spinnen, omdat u dit als kind van uw ouders heeft meegekregen. Misschien heeft u hoogtevrees, waar iedereen wel eens last van heeft. Als uw angst voor iets uit de hand loopt en u er haast geen controle over heeft, is er sprake van een angststoornis. Bijna 10% van de Nederlandse bevolking heeft in de loop van zijn of haar leven last van een angststoornis. In meer dan 50% van de gevallen is de stoornis voor het veertiende jaar ontstaan.

2018…Jaar van verandering en persoonlijke groei

Ons brein is geëvolueerd om gedrag te automatiseren, zodat we zo min mogelijk hoeven na te denken. Zelf ben ik ook iemand die het heerlijk vind als situaties duidelijk en voorspelbaar zijn. Toch veranderde dit in 2018 volledig. Ik stond open voor verandering. Dit heeft in 3 maanden geleid tot een enorme persoonlijke groei.

Ik ben een beelddenker

Uit eigen ervaring weet ik dat iedereen op een andere manier leert. De een is auditief ingesteld, de ander visueel. Daarom kan deze training op verschillende manieren gevolgd worden. Dit kan in 4 sessies binnen de praktijk. Maar de training wordt ook als online training aangeboden d.m.v. video, audio en tekst.

Jij mag er zijn

Jij bent nu nog jong en is het vaak lastig om je gevoelens onder woorden te brengen. Het is zelfs moeilijk om te begrijpen wat je precies voelt én waarom je dat voelt. Toch komt er een moment waarop jij in je kracht komt te staan. Dat jij beseft dat je mag zijn wie je bent.